2013. május 16., csütörtök

Bevezetés a gasztronómiába

Úgy döntöttem, hogy az Indiai életem eseményeit és érdekességeit több csoportra osztom. Lesz, amelyben az érzéseimről írok, másikban a látnivalókról és időjárásról és végül, ami tényleg nagyon fontos egy ilyen egzotikus országban az nem más, mint a gasztronómia!!!!

Itt is van az első gasztronómiai bejegyzésem, igaz nem éppen a legpozitívabb lesz, de ez is egy élmény és a negatív oldalát is meg kell említeni az életnek olykor!!! 

A repülőn kapott „vacsoráról” lesz szó. 
Íme:

Hindi menü:

Egy falat kenyér vajjal
Egy sütemény
És a főmenü: 3 uborka karika, 2 darabka répa, 1 sajt szelet, 1 paradicsom, 1 kisebb kukorica és egy kevéske saláta, 3 darab (gyerek) hüvelykujj nagyságú hús darab

A tea íztelen volt. 

Naivan azt hittem, hogy jól lakok ezzel a vacsorával, de tévednem kellett. Még jó, hogy anya készített nekem rántott húsos, illetve rántott gombás szendvicset!!! :D
A képen is jól látszik, hogy az adag inkább egy kisgyereknek készült. (nagy sóhaj)


1 megjegyzés: